Upeņu mērcīte desertiem, saldējumam 0
Sastāvdaļas
• 400 g upeņu
• 100 g cukura
• 100 ml ūdens
• Ēdamkarote vaniļas cukura
Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
20
Veselam
Psihiatre safabricējusi informāciju pacientes ambulatorajā kartē, lai “uzliktu viņu uzskaitē”: “Es esot lauzusi kāju, un man esot seksuālā disfunkcija”
8
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību?
60
Pagatavošana.
Upenes ieber katliņā, pārlej ar ūdeni un vāra uz mazas uguns, līdz mīkstas. Tad pieliek cukuru un vaniļas cukuru, uzvāra un sablendē. Atdzesētu pārlej saldējumam. Labi garšo ar karameļu un šokolādes saldējumu.
!!! Upeņu mērci var arī nevārīt, bet tad tā jāizlieto tajā pašā dienā, jo mērce ļoti sarec un kļūst graudaina.