Foto-Shutterstock

Reņģu podiņš ar zirnīšiem 0

3 vārīti burkāni, 6 svaigas reņģes, 1 kārbiņa konservētu zaļo zirnīšu, 1 ēdamkarote diļļu, garšviela zivīm

Sautēšanai piemērotā keramikas podiņā kārto skaidiņās rīvētus burkānus, iztīrītu reņģu gabaliņus bez asakām, zirnīšus un pārkaisa ar garšvielu. Veido 3 kārtas. Virsū liek sasmalcinātas dilles, pārlej verdošu ūdeni līdz puspodiņam. Cepeškrāsnī sautē 180 °C temperatūrā 20 min.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.