
Foto-Shutterstock
Reņģu podiņš ar zirnīšiem 0
3 vārīti burkāni, 6 svaigas reņģes, 1 kārbiņa konservētu zaļo zirnīšu, 1 ēdamkarote diļļu, garšviela zivīm
Sautēšanai piemērotā keramikas podiņā kārto skaidiņās rīvētus burkānus, iztīrītu reņģu gabaliņus bez asakām, zirnīšus un pārkaisa ar garšvielu. Veido 3 kārtas. Virsū liek sasmalcinātas dilles, pārlej verdošu ūdeni līdz puspodiņam. Cepeškrāsnī sautē 180 °C temperatūrā 20 min.
Reklāma
Reklāma
Zaļos zirnīšus labāk saldēt, nevis konservēt
Vasara uz šķīvja: blanšēti dārzeņi jogurta un riekstu mērcē
Zaļo zirnīšu zupa – diētiska un viegla maltīte
Sāļie pīrādziņi ar zirnīšiem
Vasaras vidus – svaigo pākšaugu laiks. Uzzini, kāpēc tie tik veselīgi!
Brusketes ar sieru un zaļiem zirnīšiem
Zupa ar ziedkāpostiem un kukurūzu