
Foto-Shutterstock
Omlete ar zaļajiem zirnīšiem 0
6 olas, 60 g saldā krējuma, 100 g zaļo zirnīšu, sviests, sāls, zaļumi
Olu dzeltenumus saputo ar saldo krējumu, pievieno zaļos zirnīšus un iecilā ar sāli saputotus baltumus. Cep sakarsētā sviestā. Gatavu pārkaisa ar zaļumiem. Krējuma vietā var likt sarīvētu sieru.
Reklāma
Reklāma
Zaļos zirnīšus labāk saldēt, nevis konservēt
Vasara uz šķīvja: blanšēti dārzeņi jogurta un riekstu mērcē
Zaļo zirnīšu zupa – diētiska un viegla maltīte
Sāļie pīrādziņi ar zirnīšiem
Vasaras vidus – svaigo pākšaugu laiks. Uzzini, kāpēc tie tik veselīgi!
Brusketes ar sieru un zaļiem zirnīšiem
Zupa ar ziedkāpostiem un kukurūzu