Mobilā versija
-2.4°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
21. jūlijs, 2014
Drukāt

Ātrais tomātu un kabaču sacepums (1)

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas:

(25 x 18 cm veidne)

• 3 lieli tomāti

• 2 mazi kabači

• 50 g Parmezāna siera

• ½ tējkarotes sāls

• ½ tējkarotes maltu melno piparu

• ķiploka daiviņa

• ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana. Nomazgātus tomātus un kabačus sagriež vienāda biezuma šķēlītēs un kārtām liek veidnē. Uzkaisa sāli un piparus. Ķiploka daiviņu smalki sakapā un uzber dārzeņiem. Visu apslaka ar olīveļļu un uzkaisa sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 40 minūtes.

Labi garšo kopā ar grilētu gaļu. Šis ēdiens lieliski iederas vasaras svinībās, jo ir ātri pagatavojams, ļoti aromātisks un viegls.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Ļoti ātri, vienkārši, veselīgi un pats galvenais – gardi! 🙂

Draugiem Facebook Twitter Google+