Mobilā versija
+5.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
18. marts, 2014
Drukāt

Auzu pārslu kotletes gavētājiem un tievētājiem

Foto - Fotolia.comFoto - Fotolia.com

Auzu pārslu vietā šai receptē var izmantot arī vārītus rīsus – tāpat izdodas garšīgi.

Nepieciešams

1 glāze auzu pārslu
200 gramu šampinjonu
1 kartupelis
Ķiploki
1 sīpols
Pētersīļi
Sāls un pipari pēc garšas
Gatavais garšvielu maisījums vistas kotletēm vai karija

Pagatavošana

1. Auzu pārslas aplej ar 1/2 glāzi verdoša ūdens. Ļauj uzbriest. Lieko ūdeni notecina.

2. Kartupeļus, sīpolu un ķiplokus sarīvē uz smalkas rīvītes. Šampinjonus sasmalcina.

3. Dārzeņus un sēnes sajauc ar auzu pārslām. Samaisa un pievieno garšvielas un zaļumus.

4. izveido kotletītes vai plācenīšus un cep augu elļā, līdz kļūst zeltaini brūnas.

Tomātu-bazilika mērce

Tomātus sautē kopā ar bazilika lapiņām. Beigās pievieno nedaudz balzametiķa.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+