Foto – Fotolia.com

Auzu pārslu kotletes gavētājiem un tievētājiem 0

Auzu pārslu vietā šai receptē var izmantot arī vārītus rīsus – tāpat izdodas garšīgi.

Reklāma
Reklāma

Nepieciešams

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

1 glāze auzu pārslu
200 gramu šampinjonu
1 kartupelis
Ķiploki
1 sīpols
Pētersīļi
Sāls un pipari pēc garšas
Gatavais garšvielu maisījums vistas kotletēm vai karija

Pagatavošana

1. Auzu pārslas aplej ar 1/2 glāzi verdoša ūdens. Ļauj uzbriest. Lieko ūdeni notecina.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Kartupeļus, sīpolu un ķiplokus sarīvē uz smalkas rīvītes. Šampinjonus sasmalcina.

3. Dārzeņus un sēnes sajauc ar auzu pārslām. Samaisa un pievieno garšvielas un zaļumus.

4. izveido kotletītes vai plācenīšus un cep augu elļā, līdz kļūst zeltaini brūnas.

Tomātu-bazilika mērce

Tomātus sautē kopā ar bazilika lapiņām. Beigās pievieno nedaudz balzametiķa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.