Praktiski
Receptes

Baltā zupa, piemērota gavēņa laikam 0

Valda Semjonova foto

Sastāvdaļas – Indijas rieksti, citrons, lauru lapas, melno piparu graudi, ķimenes, divu veidu koriandrs, kaltēti vai svaigi sīpolloki, ūdens, burkāni, avokado, ķiršu tomātiņi.

Pagatavošana.
Blenderī ber Indijas riekstus, pievieno lauru lapas, ķimenes, divu veidu koriandru, kaltētus vai svaigus sīpollokus, dažus melno piparu graudus, citrona sulu. Pielej vēsu vai siltu ūdeni un sablendē. Ja vēlas, lai zupa ir vēl siltāka, katliņā uzsilda, bet nedrīkst uzvārīt. Pievieno nomizota, sagriezta burkāna, avokado gabaliņus un ķiršu tomātiņu pusītes. Lej šķīvī. Rotā ar sakapātām dillēm, avokado gabaliņiem un ķiršu tomātiņiem.

Saistītie raksti
LA.lv
AG
Aija Geida
Praktiski
Karamelizēti āboli. Bērniem ļoti garšos!
19 stundas
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Ķirbju salāti ar papriku. Nevajag sterilizēt!
19 stundas
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Lai vēlziedes parādītu sevi visā krāšņumā. Kad tās ir jāpārstāda un kā jākopj?
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

IB
Ivars Bušmanis
Ekonomika
Mēs paši esam uzlikuši sev važas. Intervija ar uzņēmēju Uldi Pīlēnu
Intervija 2 minūtes
LE
LETA
Dabā
Trešdien vietām sabiezējusi migla, pa dienu nokrišņi nav gaidāmi
9 minūtes
LA
LA.lv
Ekonomika
Valstij pasniegti īpaši Latvijas simtgades ģerboņi
4 minūtes
LA
LA.lv
Latvijā
VIDEO. Bijušais policists pārsūdz spriedumu: noliedz vainu zēna notriekšanā
9 stundas
AL
Anda Līce
Latvijā
Anda Līce: Valsts pirmie simt gadi ir līdz malām pierakstīta lappuse
9 stundas