Mobilā versija
Brīdinājums -1.4°C
Alma, Annemarija
Sestdiena, 25. februāris, 2017
30. jūlijs, 2014
Drukāt

Bezalkoholisks vasaras punšs

Foto - eda.ruFoto - eda.ru

Sastāvdaļas 10 porcijām:

3 glāzes dzērveņu sulas
3 glāzes apelsīnu sulas
3/4 glāzes ūdens
1/2 ēdamkarote malta ingvera
1/2 ēdamkarote malta kanēļa
nedaudz malta muskatrieksta
1/3 glāzes cukura
100 g svaigu dzērveņu
piparmētras pēc garšas

Divlitrīgā katlā samaisa svaigu apelsīnu un dzērveņu sulu. Pievieno ūdeni, garšvielas un uz lielas uguns uzvāra.
Turpina vārīt uz lēnākas uguns 5 minūtes.
Lej dzērienu stikla glāzēs, katrā iemet pa kādai svaigai dzērvenei. Pirms pasniegšanas rotā ar apelsīna ripiņām un svaigām piparmētru lapiņām.

Recepte no eda.ru

Pievienot komentāru

Dīvainie ieteikumi atklāj deputātu neizglītotību (3)Deputāti nezina ne to, ka skolās ir veselības mācība, ne arī to, kā piešķir Eiropas Savienības fondu naudu
Var beigties traģiski: Latvijā bērnu vidū strauji izplatījusies "nāves spēle" (3)Desmitiem satrauktu vecāku un norūpējušos pedagogu zvanu un e-pasta vēstuļu Latvijas Drošāka interneta centram (Drossinternets.lv) liecina, ka Latvijā strauji izplatījusies suicidālā spēle "Zilais valis".
Draugiem Facebook Twitter Google+