Foto no “Salātbāra” arhīva

Burkānu un ingvera krēmzupa ar Parmezāna sieru un grauzdiņiem 
 0

Sastāvdaļas: 700 g rīvētu burkānu, 2 tējk. svaiga rīvēta ingvera, 50 g selerijas kāta, 200 g kartupeļu kubiņos, 1 l dārzeņu buljona vai ūdens, sviests vai eļļa, sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Sviestā vai eļļā viegli apcep ingveru, pievieno rīvētus burkānus, kartupeļus, sāli, sautē 10 minūtes. Lej klāt buljonu, pavāra vēl 15 minūtes. Pēc tam virumu sablenderē. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar grauzdiņiem un rīvētu Parmezāna sieru.

 

Gatavoja “Salātbāra” pavāre Kristīne Valeiko

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.