Mobilā versija
+0.4°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
8. jūlijs, 2015
Drukāt

Jaunie kartupelīši. Piecas vienkāršas un garšīgas receptes to pagatavošanai

1. Jaunie kartupeļi lauku gaumē ar papriku

1no5
kartupeli

Sastāvdaļas
1,5 kg jauno kartupeļu
3 ēdamkarotes augu eļļas
Saldā paprika, malta
Melnie pipari, malti
Sāls

Pagatavošana

Nelielus kartupelīšus nomazgā, sagriež 4 daļās. Augu eļļu sajauc ar papriku, pipariem un sāli, šajā maisījumā panē kartupeļu gabaliņus, liek uz pannas, kas izklāta ar foliju un cep 30 minūtes ar miziņu uz augšu. Pannu pirms cepšanas arī no augšpuses pārklāj ar foliju. Pēc 20 minūtēm no augšpuses foliju noņem, lai virsiņas iznāktu brūnas.

  1. Jaunie kartupeļi lauku gaumē ar papriku
  2. Jaunie kartupelīši mērcē franču gaumē
  3. Jauno kartupeļu salāti ar garšvielu mērci
  4. Cepti jaunie kartupelīši ar mārrutkiem un citronu
  5. Jauno kartupeļu šašliks bekonā

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+