Mobilā versija
+5.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
31. augusts, 2015
Drukāt

Ledustēja ar granātābolu sulu

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

(6 porcijas)

• 10 karkadē tējas lapiņu

• 1,2 l auksta ūdens

• 200 ml granātābolu sulas

• 150 ml kļavu vai agaves sīrupa

• Ledus gabaliņi

Karkadē tēju aplej ar 300 ml verdoša ūdens un atstāj ievilkties 15 minūtes. Atdzesē. Pievieno atlikušo auksto ūdeni, kļavu sīrupu un granātābolu sulu. Samaisa. Atdzesē un pasniedz ar ledus gabaliņiem.

 

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+