Mobilā versija
+2.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
7. augusts, 2015
Drukāt

Pankūkas ar gailenēm un olu

Foto - bonappetit.lvFoto - bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

2 olas
170ml piens
90g milti
200g sēnes (gailenes)
100g kūpināta gaļa
1/2 sipols
30g rīvēts siers Parmezāns
4 mīksti vārītas olas
zaļumi
eļļa
cukurs
sāls, pipari

Pagatavošana

Olas uzputot ar pienu un miltiem. Pievienot šķipsniņu sāls un cukura. Izcept plānās pankūkas.

Kamēr cepās pankūkas, pagatavot pildījumu. Sēnes attīrīt no zemes, lielākas sēnes sagriezt smalkāk. Sīpolu sagriezt mazos kubiņos. Gaļu sagriezt kubiņos.

Pannā uzkarsēt eļļu un apcept gailenes ar sīpoliem. Kad viss šķidrums iztvaikos, pievienot gaļu un cept visu kopā vel 5 min. Pašās beigās iemaisīt sieru un smalki sakapātus zaļumus.

Pankūkas piepildīt ar gailenēm un pārlocīt uz pusēm.

Pasniedz ar vārītu olu, kuru pirms pasniegšanas pārkniebj. Klāt var pasniegt krējuma mērci.

 

Recepti piedāvā

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+