Mobilā versija
Brīdinājums -2.0°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
24. jūnijs, 2015
Drukāt

Rabarberu marmors – gards deserts!

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

(4 porcijas)

• 500 ml saldā krējuma

• 250 g cukura

• 4 lieli rabarberu kāti

• Kanēlis pārkaisīšanai

Rabarberus nomazgā, sagriež gabaliņos, samaisa ar cukuru. Liek karstumizturīgā stikla traukā ar vāku un sutina cepeškrāsnī +160 °C aptuveni 45 minūtes, līdz rabarberi mīksti. Tad tos liek katliņā un vāra, līdz masa nedaudz sabiezē. Noliek vēsumā atdzesēties.

Saputo saldo krējumu un iemaisa tajā rabarberu masu, lai veidojas marmoram līdzīgs zīmējums. Pasniedz deserta traukā, nedaudz uzkaisot kanēli.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+