Foto-sgotovimvmeste.ru

Sātīgs un vienkārši pagatavojams sēņu žuljēns 3

Sastāvdaļas – 500 g balto sēņu vai šampinjonu, 2 sīpoli, 200 g skābā krējuma, 300 g cieta siera, 1 ķiploka daiviņa, 4 ēdamkarotes sviesta, 1 ēdamkarote miltu, svaigi malti pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Sēnes notīrīt un sagriezt lielos gabalos. Pannā izkausēt 2 ēdamkarotes sviesta un apcept sēnes apmēram 5 minūtes uz vidējas uguns. Pasālīt. Izveidojušos pannā šķidrumu saglabāt.

Notīrīt sīpolu un smalki sagriezt. Pievienot pannā apceptajām sēnēm, pielikt vēl 2 karotes sviesta un visu apcept 5 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Krējumā iebērt miltus un kārtīgi samaisīt. Pamazām pieliet pannā no ceptajām sēnēm radušos šķidrumu, pievienot sāli un piparus.

Sagatavoto mērcīti ieliet apceptajās sēnēs. 5 minūtes sautēt uz mazas uguns, visu laiku maisot.

Uz smalkas rīves sarīvēt sieru. Žuljēna trauciņus ierīvēt ar ķiploka daiviņu.

Sēnes ar mērcīti ielikt trauciņos, pārkaisīt ar sieru un cept 200 grādus uzkarsētā cepeškrāsnī 7 – 8 minūtes, līdz izveidojas brūngana garoziņa.

Labu apetīti!

Recepte no sgotovimvmeste.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.