Vārīti pīrādziņi ar siera pildījumu. Ideāla garša! 0

Pagatavošana

Gatavošanas laiks:
apm. 30 minūtes
(jāparedz laiks uzbriešanai, vārīšanai un nogatavināšanai)
Katrā porcijā apm. 485 kcal/2029 kJ
27 g olbaltumvielu, 18 g tauku, 53 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TESTS. Atbildi uz 10 jautājumiem un uzzini, kādu vērtējumu tu iegūtu šajā latviešu valodas testā!
Lasīt citas ziņas

1 No miltiem, divām olām, šķipsniņas sāls un trim ēdamkarotēm ūdens pagatavo mīklu, noliek uzbriest 30 minūtes. Atkausē spinātus. Maizes šķēles iemērc ūdenī.
2 Sīpolus nomazgā, sakapā, vītināto gaļu sagriež. Visu apcep sakarsētā eļļā. Pievieno malto teļa gaļu, apcep. Aptuveni pēc piecām minūtēm iemaisa spinātus, masu pavāra vēl piecas minūtes, tad noņem no uguns. Nospiež maizes šķēles, pievieno gaļas masai, pieliek olu, pieber sāli, piparus, rīvētu muskatriekstu un majorānu.
3 Mīklu izveltnē uz miltiem apkaisītās darbvirsmas. Izgriež 12 x 12 cm lielus kvadrātus, uz katra liek ēdamkaroti pildījuma. Malas apziež ar ūdeni, kvadrātus pārloka trīsstūra formā. Maliņas aizspiež.
4 Uzkarsē dārzeņu buljonu, tajā 10 minūtes vāra pīrādziņus. Pirms pasniegšanas pārlej ar kausētu sviestu un pārkaisa ar rīvētu sieru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.