Foto – Valdis Semjonovs

Vistu akniņu salāti 0

KĀ GATAVOT?

Salātu maisījumu izklāj uz liela šķīvja, pārlej ar mērcīti, ko gatavo, sajaucot olīveļļu, vīna etiķi, Dižonas sinepes un medu vai kļavu sīrupu. Pannā izkausē sviestu kopā ar eļļu, tajā liek cepties vistu akniņas, pievienojot sakapātus ķiplokus un mazliet sāls. Cep tikai 5 min, jo akniņas ātri ir gatavas. Gatavās akniņas kārto pāri salātu maisījumam. Rotā ar ķiršu tomātu pusītēm un marinētiem šampinjoniem. Ja vēlas, pasniedz, kamēr akniņas siltas, bet šis ēdiens labi garšo arī atdzesēts.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.