Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
7. jūlijs, 2015
Drukāt

Vistu akniņu salāti

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs
Sastāvdaļas:

Salātu maisījums, svaigas vistu akniņas, ķiršu tomāti, marinēti šampinjoni, ķiploki, sāls. Mērcei: olīveļļa, vīna etiķis, Dižonas sinepes, medus vai kļavu sīrups.

KĀ GATAVOT?

Salātu maisījumu izklāj uz liela šķīvja, pārlej ar mērcīti, ko gatavo, sajaucot olīveļļu, vīna etiķi, Dižonas sinepes un medu vai kļavu sīrupu. Pannā izkausē sviestu kopā ar eļļu, tajā liek cepties vistu akniņas, pievienojot sakapātus ķiplokus un mazliet sāls. Cep tikai 5 min, jo akniņas ātri ir gatavas. Gatavās akniņas kārto pāri salātu maisījumam. Rotā ar ķiršu tomātu pusītēm un marinētiem šampinjoniem. Ja vēlas, pasniedz, kamēr akniņas siltas, bet šis ēdiens labi garšo arī atdzesēts.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+