11. Uz ūdens dzimuša un auguša putna balto spalvu obligāti jāiekar mājā, lai visu nama iemītnieku nākotne būtu laimīga. 0

12. Timiāns ir brīnumzālīte ikvienai sievietei, tas palīdz mājas pavarda glabātājām saglabāt skaistumu un mīlestību. Bet, ja mājās nav saimnieces, tad šis augs ir jāievieš, un viss mainīsies ļoti ātri.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 46
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

13. Pūpolus mājās turēja, lai pagarinātu tās iemītnieku dzīvi. Taču tagad ir piemirsts, ka šim nolūkam neder jebkuri pūpoli. Ja ņem zariņus no veca koka, tad nekāda labuma nebūs, tieši otrādi – tas ir pat bīstami.

14. Akmens no bērnības upes. Mājas cilvēkam ir ļoti svarīgas, viņš ar tām uztur nepārtrauktu saikni, smeļas spēkus, labu, pozitīvu enerģiju. Taču mājas nav tikai tā vieta, kur cilvēks dzīvo. Ir ļoti svarīga vieta, kur cilvēks ir dzimis. Kad tas dzimst, notiek īpaši procesi. Viņš ne jau tāpat vien dzimst konkrētā vietā, bet gan arī īpašu mērķi, saskaņā ar kopējo pasaules radīšanas plānu. Un katra cilvēka piedzimšana konkrētā vietā tiek apzīmogota un saglabājas tās saikne ar cilvēku. Bet, ja cilvēks dzīvo tālu no dzimtenes un bieži to neapmeklē, tad saikne zūd, taču tas rada dažādas problēmas dzīvē. Lai tā nenotiktu, šī saikne ir jāuztur nepārtraukti.

CITI ŠOBRĪD LASA

15. Galodai jābūt ikvienā mājā. Ja ģimenē kāds ilgi un smagi slimoja, vai arī kļuva vājš, tad šo cilvēku veda uz pirti, karsēja, aplēja ar ūdeni no spaiņa, kurā pirms tam diennakti bija atradusies galoda. Šī procedūra palīdzēja atgūt zaudēto veselību.

Šodien galodu var nopirkt jebkurā saimniecības preču veikalā, taču diezin vai tai piemitīs īpašs spēks. Lai šāds spēks rastos, ar to ir jāasina naži un citi asi priekšmeti vismaz trīs gados, turklāt šādu galodas gabaliņu nedrīkst pirkt, zagt, bet ir jāsaņem dāvanā, apmainot pret kaut ko vērtīgu. Šādu galodu tur mājās aizsardzībai pret tumšajiem ļaunajiem spēkiem, nelabvēļiem un zagļiem, tā aizsargā iemītniekus no slimībām, palīdz atgūt zaudēto veselību un atjaunot zudušos spēkus.

16. Sarkans vilnas diegs ir ļoti spēcīgs līdzeklis, ar ko var dziedēt fiziskas un emocionālās kaites, tas aizsargā pret melno maģiju, taču šāds diegs ir pareizi jāsagatavo, lai tas iegūtu īsto Spēku.

Vilnu ir jāpērk veikalā, tai jābūt tīrai vilnas dzijai bez piemaisījumiem, spilgti sarkanā krāsā, nedrīkst izmantot sārtus, oranžus vai bordo toņus. Kad maksāsi par dziju, centies iedot summu, kurā ir kaut vai viena melnā (vara) monēta.

17.Bērzu slotiņa. Katrai mājai ir savs gars, savs sargs un veicinātājs, visu problēmu risinātājs. Tas, kas ar viņu draudzējas, ir tā aizsardzībā, dzīvo bez bēdu un mājas nezaudēs. Bet tas, kas viņu kaitina, savā mājā mocīsies, viss to virzīs prom no ceļa, apkārt visādas likstas notiks. Labākais miteklis mājas gariņam ir bērza slota. Sasieniet un uzdāviniet garam. Viņš sāks rūpēties par tevi un sargāt māju.

18. Kaltētas zivju zvīņas ir aizsardzība pret briesmām. Daudzas senas zināšanas ar laiku zūd, turklāt neatgriezeniski. Lūk, agrāk ikvienā mājā virs vietas, kur atrodas tilpnes ar tīru ūdeni, obligāti karājās auduma maisiņš ar kaltētām zivju zvīņām. To darīja, lai vienotos ar ūdeni. Lai lietus būtu, sējumus aplaistītu. Bet zvejnieki, kad devās jūrā, šādu maisiņu kāra kaklā, tā aizsargājot sevi no briesmām, kas saistītas ar ūdens stihiju.

Reklāma
Reklāma

Arī šodien ir ļoti svarīgi sadzīves lietās mācēt „sarunāt” ar ūdeni, lai, piemēram, ūdensvads pēkšņi nepārplīstu vai jumts nesāktu tecēt.

19. Vēja vilciņš uzlādē ar pozitīvu enerģiju. Jau senatnē bija vienkāršs veids, ar kuru gaisa strāvas ap mājokli un tā iekšienē tika sakārtotas un padarīja mājas vidi labestīgu.

Šim nolūkam izmantoja īpašus vilciņus, kuri pēc izskata īpaši neatšķiras no tiem, ar kuriem šodien spēlējas bērni. Lai sakārtotu informatīvās plūsmas mājā un ap to, tajās obligāti ir jābūt vēja vilciņam.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.