Foto – Edijs Pālens/LETA

Skorpions. Nedēļas vidū var rasties konfliktsituācijas starp taviem pienākumiem pret citiem cilvēkiem un tavām personiskajām vēlmēm. Centies ievērot sabalansētu attieksmi attiecībā uz darbu un izklaidēm un nekrīti galējībās. Pildi dotos solījumus un ievēro diplomātiju. 0



Strēlnieks.
Šonedēļ iespējamas nebūtiskas nesaprašanās ar ģimenes locekļiem. Gūt sirdsmieru un atslābināt atmosfēru palīdzēs labi draugi un nākotnes plānu apspriešana ar savu otro pusīti. Aktuālās tēmas būs darbs, veselība un uzturs. Izmēģini kādu jaunu vaļasprieku un nekļūsti pārlieku nopietns.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas


Mežāzis.
Nedēļas sākumā daudzi Mežāži būs gatavi kaut ko sevī mainīt mīļotās personas vai bērnu dēļ. Nedēļas otrā puse būs veiksmīga darbiem un lēmumu pieņemšanai. Šonedēļ svarīgi ir nemelot, tāpat arī pārlieku neuzticēties citu teiktajam. Jaunu ieradumu veidošanai piemērota svētdiena.


Ūdensvīrs.
Nedēļas vidū iespējams iekšējs nemiers un neapmierinātība, kas var radīt nesaskaņas ģimenē, traucēt panākumu gūšanā vai bojāt sabiedrisko tēlu. Ir paaugstināta bīstamība uz autoceļiem, sliktā garastāvoklī pie stūres nesēdies. Nedēļa veiksmīga mācībām un sarunām.

CITI ŠOBRĪD LASA


Zivis.
Šonedēļ Zivīm var rasties labas izredzes finanšu situācijas uzlabošanā. Otrdien, trešdien un ceturtdien saasināsies intuīcija, kurā būtu vērts ieklausīties. Mērķtiecīgām, rezultatīvām darbībām vai kādas svarīgas lietas iegādei veiksmīga būs piektdienas pirmā puse.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.