Foto-Shutterstock

Milti 0

Saskaroties ar ūdeni, milti pārvēršas lipīgā, biezā masā, kas ātri pielīp pie cauruļu iekšējām sienām. Rezultātā veidojas aizsērējumi, kurus nereti ir grūti izskalot pat ar ķīmiskajiem līdzekļiem. Pēc gatavošanas pāri palikušos miltus vienmēr izmet atkritumos, nevis noskalo izlietnē.

Zeme

Telpaugu pārstādīšana virtuvē ir ērta, bet ne prātīga. Pat neliels daudzums augsnes, kas nokļūst izlietnē, var uzkrāties un radīt aizsērējumu. Ja pārstādīšana uz virtuves galda ir neizbēgama, izmantojiet papildu trauku, lai savāktu augsni tajā, pēc tam, to izmetot atkritumos vai kompostā.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.