Foto: shutterstock

Visai pasaulei kā vecā Vanga pazīstamā Vangēlija Pandeva Gušterova patiešām daudzkārt pārsteigusi savus laikabiedrus ar neticami precīziem pareģojumiem. Tostarp viņa bieži vien izteikusi arī gluži neticamus pareģojumus par visas cilvēces nākotni. Šajā kontekstā pārsteidzošākais ir tas, ka arī Vanga jau sen runājusi par asiņainajiem notikumiem Irākā un jau Nostrama minēto seno filosofisko mācību. 5


Piemēram, reiz Vangai jautāts, lai pasakot precīzi – vai drīz iestāšoties viņas pareģotais Zelta laikmets. Viņa atbildējusi: :”Nē, ne tik drīz. Kamēr vēl Sīrija nav kritusi!” (Šķiet, atbilstoši amerikāņu specdienestu scenārijiem, tūlīt pat pēc “naudas un gāzes plūsmas sakārtošanas” Ukrainā, visnotaļ drīz tomēr jāpienāk laikam krist arī Sīrijas likumīgajai valdībai…)

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Ķīna un Turcija sagādā Krievijai nepatīkamu “pārsteigumu” 34
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni 8
Lasīt citas ziņas

Un interesanti ir vēl daži citi Vangas pareģojumi. Piemēram: “Zeme ieiet jaunā laika nogrieznī, ko var dēvēt arī par tikumības laiku… Nākotne pieder labiem ļaudīm, viņi dzīvos lieliskā pasaulē, kādu patlaban mums ir ļoti grūti iedomāties… Viss noslēptais zelts iznāks virspusē, taču ūdens aizplūdīs. Tā tas ir noteikts (visdrīzāk – ar “zeltu” šeit domāta īstenā gudrība)… Pasaulē atgriezīsies vissenākā mācība. Pastāv senā indiešu mācība. Tā izplatīsies visā pasaulē. Par to nodrukās jaunas grāmatas, un tās lasīs visviet uz Zemes”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.