Kāpēc Klintone var kļūt par prezidenti? 0

Arī Klintones kosmogrammā var redzēt Marsu ascendentā, turklāt visai interesantā, pēc astrologu domām, kompānijā. 1947.gadā notika Saturna konjunkcija ar Plutonu Lauvas zīmē, bet šā paša gada rudenī šīm divām planētām pievienojās Marss. Kad visa šī trīsvienība dzima un Saule iegāja Skorpiona zīmē, piedzima Klintone.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Lasīt citas ziņas

Klintonei ir karavīra un cīnītāja horoskops. Tas ir labs horoskops, taču raksturīgs azartspēlmanim, lauvu dresētājam vai kara korespondentam, kas strādā “karstajos punktos”. Šāds planētu stāvoklis ir cilvēkiem, kuru nodarbošanās dzīvē vai darbs ir tāds, kas liek pastāvīgi riskēt ar savu dzīvību vai īpašumu.

Turklāt šāds planētu stāvoklis dzimšanas horoskopā apvelta ar stūrgalvību, kas provocē cilvēku iet uz visu banku.

CITI ŠOBRĪD LASA

Klintonei tāpat kā Trampam nepiemīt līdzsvarota diplomāta daba, kas spētu domāt ne tikai ASV, bet visas pasaules kategorijās. Klintone būtu lieliska, drošsirdīga speciālo uzdevumu vienības komandiere, kas jebkurā brīdī ir gatava riskantai darbībai, nevis prezidente, kurai jābūt saprātīgi domājošai, elastīgai un nosvērtai.

Tad kādas ir astrologu prognozes par to, kas uzvarēs vēlēšanās – Tramps vai Klintone? Ja veido prognozes, balstoties uz horoskopiem, abiem politiķiem ir vienādas izredzes, un, visticamāk, līdz pašām beigām nebūs zināms un saprotams, kurš gūs uzvaru cīņā par prezidenta krēslu. Šo divu Marsa “bērnu” divkauja būs sīva un viņi nebūs pārāk delikāti var ceremoniāli, izvēloties cīņas līdzekļus, ko mēs jau esam redzējuši ne reizi vien.

Avots: “assol-club.net”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.