“Diemžēl cilvēki nav iemācīti, kā pareizi glabāt pārtiku ilgstošam periodam, cenu “augšana” to nemainīs,” atklāj Danusēvičs 0

Varbūt pārtikas cenu palielināšanās beidzot izskaudīs pārtikas izmešanu?

Veselam
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
Kokteilis
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
Kokteilis
“Nevarēju iedomāties, ka ar savu dēlu drīkstēs dalīties tikai dzīvoklī!” Didrihsonei pēc eglītes bērnudārzā uzbrukusi bēdiņa
Lasīt citas ziņas

“Diemžēl cilvēki nav iemācīti, kā pareizi glabāt pārtiku ilgstošam periodam. Pat tie, kuri glabā pārtiku “x stundai”,TV24 radījumā “Uz līnijas” skaidro Henriks Danusēvičs, Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents.

Viņš skaidro, ka ilgstoši glabāties var konservētie produkti.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Bet, piemēram, saulespuķu eļļa ar laiku kļūst rūgta, jo tā nav vakuumā, līdz ar to eļļu pēc sešiem mēnešiem, ja esat nopircis 10 pudeles, pēdējo nāksies mest tāpat ārā, jo tā būs ļoti rūgta.

Vajag domāt saprātīgi!” Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents norāda.

SAISTĪTIE RAKSTI