“Diemžēl cilvēki nav iemācīti, kā pareizi glabāt pārtiku ilgstošam periodam, cenu “augšana” to nemainīs,” atklāj Danusēvičs 0

Varbūt pārtikas cenu palielināšanās beidzot izskaudīs pārtikas izmešanu?

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ir ielikti labi pamati, lai mēs kļūtu par nāciju ar šķībākajiem zobiem – Latvijā, iespējams, darbojas “ortodontu kartelis”
Kokteilis
TESTS. Izvēlies vienu figūru un uzzini, ko tā var atklāt par tavām bērnības traumām
Maskavā haoss un sprādzieni: Krieviju satricina “nezināmas izcelsmes dronu” uzbrukums
Lasīt citas ziņas

“Diemžēl cilvēki nav iemācīti, kā pareizi glabāt pārtiku ilgstošam periodam. Pat tie, kuri glabā pārtiku “x stundai”,TV24 radījumā “Uz līnijas” skaidro Henriks Danusēvičs, Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents.

Viņš skaidro, ka ilgstoši glabāties var konservētie produkti.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Bet, piemēram, saulespuķu eļļa ar laiku kļūst rūgta, jo tā nav vakuumā, līdz ar to eļļu pēc sešiem mēnešiem, ja esat nopircis 10 pudeles, pēdējo nāksies mest tāpat ārā, jo tā būs ļoti rūgta.

Vajag domāt saprātīgi!” Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents norāda.

SAISTĪTIE RAKSTI