Publicitātes foto

airs nav tikai jāpalīdz 3

Silvana Kreijere norāda, ka partnerība starp Valmieru un Gīterslo sākta ļoti izdevīgā laikā, proti, kad Latvija atguva neatkarību, tiesa gan – par to, cik plaša, spēcīga un ilgstoša šī partnerība kļūs, iesākumā nemaz neesot domāts. “Manī bija tik liels entuziasms un aizrautība, ka galvenais bija darboties. Gribēju, lai izdodas piepildīt visas ieceres, jo redzēju: visu varam panākt, ja vien cītīgi pie tā strādājam. Lai gan biju studējusi muzikoloģiju, tajā laikā uzsāku studijas kultūras menedžmenta jomā, lai vēl profesionālāk spētu nodarboties ar izstāžu un koncertu kūrēšanu.”

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
Kokteilis
FOTO, VIDEO. “Tu esi mūsu uzvara!” Dons ierindojas 16. vietā, uzvaras laurus Eirovīzijā plūc Šveices pārstāvis Nemo 107
Kokteilis
VIDEO. Eirovīzijas uzvarētājs Nemo pāris minūtes pēc triumfa saplēš savu stikla mikrofonu 2
Lasīt citas ziņas

Prioritārās sadarbības jomas ir izglītība, kultūra, uzņēmējdarbība un sociālā palīdzība. Gīterslo apriņķis sniedzis lielu ieguldījumu vairāku projektu realizēšanā, piemēram, Vidzemes reģiona profesionālās izglītības attīstības kompetences centrs, Reģionālais bērnu logopēdijas centrs, Vācu valodas centrs Valmieras Valsts ģimnāzijā. Gīterslo apriņķis materiāli un profesionāli palīdzējis Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģiona brigādei, Vidzemes slimnīcai, kā arī Valmieras pansionātam, atbalstot tā rekonstrukciju.

“Runājot par savstarpējo ieguvumu, uzturot sadarbību, gribētu uzsvērt, ka Vācijai sākumā tā bija vēlme palīdzēt partneriem. Tā kā Latvija vairs nav valsts, kurai būtu tikai jāpalīdz, mūsdienās būtisks ieguvums ir redzesloka paplašināšanās, jaunas kultūras iepazīšana un kontaktu veidošana,” atzīst S. Kreijere.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.