Jautā skatītājs: Kas labāks uz paģirām – auksts alus, gurķu marināde vai varbūt piens? 44

Kas labāks uz paģirām – auksts alus, gurķu marināde vai varbūt piens? Uz šo jautājumu TV24 raidījumam “Uz līnijas” atbildi sniedza Raitis Akerblūms, Latvijas Bārmeņu federācijas prezidents.

Vairāki kilogrami! Tepat, kaimiņos, vēstures entuziasti mežā atrod 86 gadus slēptus dārgumus 16
Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
“Es eju pensijā!” Vīrietis nopērk lietotu jaku un paliek bez vārdiem par to, ko atradis tās kabatā
Lasīt citas ziņas

“Sāksim ar to, ka auksts alus būs labs pirmajā brīdī tikai ar to, ka tas būs auksts. Pēc pirmajiem malkiem cilvēks viennozīmīgi atgriezīsies uzreiz citā stadijā jeb paildzinās reibuma stāvokli.”

Ar ko unikāla gurķu marināde? Nākamajā rītā ir izteiktas slāpes – paģiras ir organisma atūdeņošanās. Tajā brīdī, kad ir atūdeņošanās, pirmkārt, jau prasās organismam daudz vairāk šķidruma, otrkārt, – prasās daudz pikantākas un sāļākas garšas, līdz ar to skābi sāļa gurķu marināde viennozīmīgi noder šādam brīdim, tā skaidro Akerblūms.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.