Jautā skatītājs: Kas labāks uz paģirām – auksts alus, gurķu marināde vai varbūt piens? 43

Kas labāks uz paģirām – auksts alus, gurķu marināde vai varbūt piens? Uz šo jautājumu TV24 raidījumam “Uz līnijas” atbildi sniedza Raitis Akerblūms, Latvijas Bārmeņu federācijas prezidents.

Reklāma
Reklāma
Krimināls
Kristīni izsekoja un izkrāpa 10 000 eiro: noved līdz stadijai, ka biju gatava atdod visu, lai tikai tiktu projām, kaut kur drošībā!
Kokteilis
zināt, ka esi pieaudzis? 14 skumji, bet smieklīgi pierādījumi 3
TV24
“Par elektrības cenu kāpumu gan neviens nerunā…” Kulbergs par atslēgšanos no Krievijas energosistēmas 8
Lasīt citas ziņas

“Sāksim ar to, ka auksts alus būs labs pirmajā brīdī tikai ar to, ka tas būs auksts. Pēc pirmajiem malkiem cilvēks viennozīmīgi atgriezīsies uzreiz citā stadijā jeb paildzinās reibuma stāvokli.”

Ar ko unikāla gurķu marināde? Nākamajā rītā ir izteiktas slāpes – paģiras ir organisma atūdeņošanās. Tajā brīdī, kad ir atūdeņošanās, pirmkārt, jau prasās organismam daudz vairāk šķidruma, otrkārt, – prasās daudz pikantākas un sāļākas garšas, līdz ar to skābi sāļa gurķu marināde viennozīmīgi noder šādam brīdim, tā skaidro Akerblūms.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.