Jautā skatītājs: Kas labāks uz paģirām – auksts alus, gurķu marināde vai varbūt piens? 44

Kas labāks uz paģirām – auksts alus, gurķu marināde vai varbūt piens? Uz šo jautājumu TV24 raidījumam “Uz līnijas” atbildi sniedza Raitis Akerblūms, Latvijas Bārmeņu federācijas prezidents.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

“Sāksim ar to, ka auksts alus būs labs pirmajā brīdī tikai ar to, ka tas būs auksts. Pēc pirmajiem malkiem cilvēks viennozīmīgi atgriezīsies uzreiz citā stadijā jeb paildzinās reibuma stāvokli.”

Ar ko unikāla gurķu marināde? Nākamajā rītā ir izteiktas slāpes – paģiras ir organisma atūdeņošanās. Tajā brīdī, kad ir atūdeņošanās, pirmkārt, jau prasās organismam daudz vairāk šķidruma, otrkārt, – prasās daudz pikantākas un sāļākas garšas, līdz ar to skābi sāļa gurķu marināde viennozīmīgi noder šādam brīdim, tā skaidro Akerblūms.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.