Ilustrācija – Astro Avīze 2018

VĒRSIS 1

(1925., 1937., 1949., 1961., 1973., 1985., 1997., 2009., 2021.)

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Dzeltenā Suņa gadā viņam var klāties labāk nekā citos ar šo zodiaka zīmi saistītajos gados. Vērsis īpaši nemīl pārmaiņas, tiecas pēc stabilitātes, un vīrišķā jan uguns viņam to arī nodrošina. Iespējams, vienīgais, kas no viņa tiks prasīts, būs strādāt mazliet cītīgāk, nekā tas bijis līdz šim, tādēļ atliks mazāk laika pārdomām un, iespējams, arī laika būt kopā ar saviem mīļajiem. Mīlestībā Vērsim veiksies – viņa taisnības mīlestība un atklātā valoda tiks atzinīgi novērtēta.

Iespējams arī kāds negaidīts kāpiens pa karjeras kāpnēm. Labāk veiksies tiem Vēršiem, kuri visus iepriekšējos gadus ir cītīgi strādājuši – iespējams, tieši šogad izdosies plūkt sava darba augļus. Gudri darīs šīs zīmes pārstāvji, kuri turēsies tālāk no strīdiem, kuri tieši neskar viņu pašu – visai viegli var gadīties, ka ar savu holeriķa temperamentu viņš pienācīgi nenovērtē visas notiekošā nianses un nostājas nepareizajā pusē vai arī iejaucas tur, kur viss gluži labi atrisinātos arī bez viņa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.