Foto: Shutterstock

Kad vēders kurkst un laika maz: ātri pagatavojamā pica pannā 12

Tiem, kam garšo picas, tiem, kam maz laika, tiem, kam nav ideju ātrajām vakariņām, kad nu ļoti gribas ēst, tomēr, lai vai kā – mājās gatavotu ēdienu, šī recepte ir kā radīta! Īpaši ies pie sirds bērniem!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Turklāt, lai to pagatavotu, nevajag pat cepeškrāsni!

Ātri pagatavojamā pica pannā

Sastāvdaļas:

Krējums (skābais) – 2 ēdamkarotes
Majonēze – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Milti – 5-6 ēdamkarotes
Picas virskārtai – tomāti, siers, desa un citas sastāvdaļas pēc jūsu izvēles
Zaļumi – picas pārkaisīšanai

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Bļodā sajauciet krējumu, majonēzi un olas. Kārtīgi samaisiet. Pēc tam pievienojiet miltus un atkal visu kārtīgi samaisiet. Mīklai jābūt ne pārāk biezai, ne pārāk šķidrai!

2. Sagatavojiet to, ko liksiet uz picas! Ja izmantojiet desu, sagrieziet to plānās šķēlītēs. Tomātus – ripiņās. Sieru – sarīvējiet.

3. Kārtīgi uzkarsējiet dziļu pannu. Un lieciet tajā mīklu, izlīdzinot to ar koka vai silikona lāpstiņu.

4. Kārtojiet virsū to, ko sagriezāt picas virskārtai – desu, tomātus, sieru.

5. Lieciet uz pannas vāku un cepiet picu uz ļoti lēnas uguns vidēji 7 minūtes! Kad pica gatava, pirms pasniegšanas varat pārkaisīt ar sasmalcinātiem zaļumiem!

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.