Foto – Shutterstock

– Kā vērtējat “Vienotības” līderes izaicinošo un agresīvo cīņu par varu? 4


Aivita Putniņa: – Tagad redzam, ka to var darīt arī sieviete. No vienas puses tas ir labi, ka sievietes tajā var iesaistīties, bet no otras puses – vai mums šāda veida politika ir vajadzīga, tā ir postoša valsts interesēm. Varbūt viņu vada arī labi nodomi, bet atrašanās varas pozīcijās nav ļāvusi kritiski paskatīties apkārt un pārvērtēt šo situāciju. Ja uz to palūkojamies no morāles un tikumības aspekta, tad Straujumas un Āboltiņas attiecībās ir pārkāptas šīs robežas. No malas tā izskatās.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas
– Varbūt viņa kā premjere vēlas glābt “Vienotību”, kuras reitingi šļūk uz leju?
Roberts Ķīlis: – Jautājums par premjerministres amatu Solvitai Āboltiņai ir saistīts ar pašas turpmāko atrašanos politikā – vai nu tagad, vai – nekad. Viņa saprot – ja nu gadījumā neizdosies kļūt par premjerministri, būs jāiet strādāt par juriskonsulti. Tas ir izmisuma solis, kas nav īsti izdomāts līdz galam. Lai Āboltiņa varētu atgūt savu reputāciju un varbūt pēc tam to nokonvertētu ievēlēšanā, valdību vajadzēja mainīt mazliet vēlāk, nākamajā gadā. Līdz 2018. gada Saeimas vēlēšanām jaunā valdība tāpat neizturēs.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.