Foto – Shutterstock

Labākie kāzu datumi zemes zīmēm 3

Var tikai apskaust Vērša, Jaunavas un Mežāža praktiskumu un analītisko prātu. Šo zīmju pārstāvju otrās pusītes zina, ka viņu mīļotajiem pirmajā vietā ir darbs, pūliņi un to augļi. Bet arī viņu ielā beidzot ienāks svētki, un, ļoti iespējams, tas notiks tieši 2016. gadā. Vismaz dažiem no viņiem būs pavisam reālas iespējas apmainīties ar laulības gredzeniem un izdzirdēt saucienus “Rūgts!” un tostus par godu jaunlaulātajiem. Tas īpaši attiecas uz vientuļiem Vēršiem, kas savu otro pusi satiks… tai pašā 2016.g gadā. Droši precieties, ģimene būs stipra!

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kas “svilina taukus” un paātrina vielmaiņu
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu slavenības, kuras varētu ieņemt Latvijas prezidenta amatu, ja izvēle būtu mākslīgā intelekta ziņā
Prezidenta izbrauciens ar riteni pārvērties Daugavā ieslīdējušas jaunietes glābšanas misijā
Lasīt citas ziņas

Savukārt tiem Vēršiem, kuriem jau ir otrā pusīte, jābūt piesardzīgiem, jo Ugunīgais Pērtiķis var atnest arī krietnu strīdu porciju. Pat ja atradīsiet kompromisu, zvaigznes iesaka kāzas labāk svinēt vēl pēc gada.

Mežāžiem 2016. gads būs pārbaudījumu gads mīlas frontē. Strīdi un šķiršanās var ienest Mežāža dzīvē neaicinātus pārdzīvojumus. Tāpēc var gadīties, ka no kāzām šogad nekas arī neiznāk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jaunavas gaida jaunas iepazīšanās ar pievilcīgiem pretējā dzimuma pārstāvjiem. Un, ļoti iespējams, viena no tām kļūs liktenīga, un viss beigsies ar gājienu uz dzimtsarakstu nodaļu. Turklāt nav izslēgts, ka jau gada sākumā bez īpašas plānošanas kļūsiet par jaunizceptu līgavu vai līgavaini.

Labākie kāzu datumi zemes zīmēm: 1. februāris, 13. maijs, 5. augusts un 10. novembris.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.