Foto-Shutterstock

* Skaitlis 4. Planēta – Merkūrs. Kontakti. Šajā dzīvoklī ir jābūt godīgam – meli vērsīsies pret jums. Šāda dzīvokļa saimniekus piesaista ceļojumi. Esiet gatavi daudz komunicēt, turklāt ne tikai savā mājoklī, bet arī darbā. Šis dzīvoklis jums paredz daudz vadošu un organizatorisku darbu. Interjerā galvenais – objekti, kuri saistīti ar informāciju, sākot no televizora un telefona, beidzot ar fotogrāfijām uz sienām un hieroglifiem rāmīšos. Labvēlīga krāsa šādā miteklī ir gaišzila, pelēka, kā arī zila ar dzeltenu. 0

* Skaitlis 5. Planēta – Jupiters. Paplašināšanās. Te viss ir globāli: dzīve šādā mājoklī var būt saistīta ar politiku, zinātni – visu, kas apvieno cilvēkus kādas idejas vārdā. Te iederēsies purpurkrāsa. Par īstu rotājumu kalpos bronzas priekšmeti, sevišķi tie, kuri atvesti no tālām zemēm. Neļaujiet sev burkšķēt un purpināt – viss jums būs labi. Jā, neaizmirstiet par plašu bibliotēku.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

* Skaitlis 6. Planēta – Venēra. Atpūta, mīlestība un komforts. Ir gan paveicies šī dzīvokļa iemītniekiem. Uzdzīvo, cik vēlies! Te dzīvo vai nu labestīgi un viesmīlīgi ļaudis, vai arī negausīgi skandālisti. Krāsas ir siltas – bēšīgi brūnganos toņos. Interjerā dominē lieli, mīksti dīvāni, apaļš galds, paklāji, puķes. Māja kā pilns trauks. Parasti šādos dzīvokļos mīl dzīvniekus – kaķus, suņus. Nebarieties šādā miteklī, jo strīda uzsācējs vienmēr te būs vainīgs.

* Skaitlis 7. Planēta – Saturns. Vieni vienīgi pārbaudījumi. Šī dzīvokļa iemītnieki nereti atrodas saspīlētos apstākļos un izjūt dažnedažādus ierobežojumus. Taču ne viss ir tik slikti! Šajā mājoklī jums izdosies krietni iekrāt, iegūt kādu profesionālu meistarību. Galvenais – pēc iespējas biežāk analizējiet savu rīcību un darbību, par skādi nenāks badošanās un jogas nodarbības. Vēlamā krāsa – tumši zila. Dominantes interjerā nav. Tā ka vaļu fantāzijai.

CITI ŠOBRĪD LASA

* Skaitlis 8. Planēta – Urāns. Šis ir astrologu un gaišreģu mājoklis. Ja tādā uz dzīvi apmetīsies pragmatiķis un materiālists, viņš nonāks pie sasistas siles. Te jums vienmēr apkārt būs draugi. Noformēšanā izmantojiet spilgtas varavīksnes krāsas, obligāti jābūt kaut kam debesu zilam. Esiet uzmanīgi ar elektriskām precēm un turiet vienmēr logus tīrus.

* Skaitlis 9. Planēta – Neptūns. Diezgan smags dzīvoklis. Tādā labi klāsies garīdzniekiem, muzikantiem, jūrniekiem un ekstrasensiem. Te ļoti viegli iestigt nepiepildītos sapņos un iegūt kaudzi nelāgu ieradumu. Šāds dzīvoklis ir kā Bermudu trīsstūris – mūžīgi kaut kur pazūd lietas, trūkst veselā saprāta.

Tagad izrēķiniet  un pārbaudiet, kā jūsu dzīvoklis un atmosfēra tajā atbilst piedāvātajam raksturojumam.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.