6 – Visharmoniskākā no visām savienībām. Tās ir pašas stiprākās laulības. Savstarpēja mīlestība, harmonija un miers. Taču, pirmajā laikā var būt sarežģīti vienam otru līdz galam izprast. Nepārdzīvojiet, viss nāk ar laiku. 7


7 – Ļoti kustīgas attiecības, daudz pārmaiņu, braucienu, sabiedrības. Daudz nepastāvības. Var būt izmaiņas. Parasti tādas attiecības ātri beidzas. Nesteidzieties ar svarīgu lēmumu pieņemšanu attiecībā uz mīļoto, jo iespējams arī kļūdīties.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Kokteilis
Gudri jau kopš dzimšanas: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri var lepoties ar attīstītu intelektu
Lasīt citas ziņas

8 – Šī drīzāk ir lietišķa, nevis mīlestības savienība. Vai arī – karmiskas attiecības. Iepriekšējā dzīvē jūs viens otra priekšā nogrēkojāties. Šajā dzīvē jums jāatstrādā savas kļūdas. Šādas attiecības pārraut ir sarežģīti. Vajag strādāt ar sevi. Nevajag censties savu partneri pārtaisīt.

9 – Sarežģītas attiecības – katrs pats par sevi. Šajās attiecībās jūs varat justies ļoti vientuļi. Trūkst glāstu, uzmanības, siltuma. Tāda savienība galu galā sairst. Tā var būt arī dalīta mīlestība – jūs mīlat, bet nav pretmīlestības. Vai arī otrādi.

CITI ŠOBRĪD LASA

10 – Ļoti laimīga savienība. Tā nes panākumus un veiksmi. Cilvēks jūsu dzīvē atsūtīts kā glābšanas riņķis. Viņš spēcīgi paplašina jūsu iespēju horizontu. Tās var būt arī aprēķina attiecības. Jebkurā gadījumā viss beigsies labi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.