Foto: Ilze Pētersone

Lēni gatavota cūkgaļas fileja ar gruboto, medotiem dārzeņiem un brūkleņu–cidoniju mērci 0

560 g cūkgaļas filejas apcep pannā, apkaisa ar sāli un pipariem un kopā ar 80 g sviesta un timiānu un rozmarīnu pēc garšas ievieto noslēgtā maisiņā. Liek katlā 65 °C karstā ūdenī un gatavo 1,5 stundu.

Reklāma
Reklāma
Process ir sācies – Krievijā notiek vēl nepieredzēti protesti. Kremlis to mēģina izmisīgi slēpt 388
Viedoklis
Armands Puče: Apskatieties prezidenta amatpersonas deklarāciju un jums viss kļūs skaidrs… 61
TOP 10 drošākās valstis pasaulē: trešā pārsteigs visus! Kur gribētu dzīvot tu?
Lasīt citas ziņas

• Gruboto
160 g grūbu 6 – 8 h izmērcē aukstā ūdenī. 60 g sakņu selerijas un 100 g sīpolu sagriež un apcep eļļā pannā. Masai pievieno izmērcētās grūbas, izkarsē. Pielej 50 g baltvīna, novāra. Pakāpeniski pa vienam kausiņam pievieno 600 g vistas buljona un visu karsē, līdz grūbas gatavas. Iemaisa 40 g saldā krējuma.

• Dārzeņi
120 g kāļa un 120 g burkānu sagriež stienīšos, blanšē, apcep sviestā, pievieno 160 g medus un karamelizē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mērce
400 g brūkleņu sautē kopā ar 120 g sagrieztu cidoniju. Pievieno nedaudz ūdens, sablendē un izkāš caur sietiņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.