Foto no arhīva

Kāpēc tik populāri? 13

“Pokemon Go” valdes priekšsēdētājs Džons Hanke skaidro, kāpēc tas ir kļuvis par tādu fenomenu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo! 13
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
TV24
“Situācija mainās pa stundām!” Saņemti divi pilnīgi pretēji ziņojumi no frontes. Kurš melo?
Lasīt citas ziņas

“Spēle pati par sevi ir paredzēta, lai sekmētu reālajā dzīvē notiekošo,” saka Hanke. Tās balva ir sniegtais iedrošinājums un iespēja doties ārā un gūt jaunu pieredzi, “nevis beigu aina, kad ir uzvarēts noslēguma boss”.

“Veidojot “Pokemon Go” Niantic komanda galvā paturēja trīs lielus mērķus”, uzskaita Hanke.

-Treniņš.

CITI ŠOBRĪD LASA

Daudzas no fitnesa aplikācijām nāk ar lielu “bagāžu”, kas iznākumā tev liek justies kā neveiksmīgam olimpiskajam atlētam, lai arī tu vienkārši centies uzturēt sevi formā. “Pokemon Go” ir paredzēts, lai liktu tev piecelties un sākt kustēties, apsolot pokemonus kā balvu, bez jebkāda spiediena.

-“Lai spētu ieraudzīt pasauli ar jaunām acīm”

Spēle ir paredzēta, lai sniegtu tev “grūdienu pretī foršajām un interesantajām lietām tavā apkārtnē, pārvēršot reālas vietas dzīve (pieminekļi, parki, dārzi, u.c.) par pokeveikaliem un zālēm, kur cīnīties.

-Satiec cilvēkus.

Visā pasaulē spēlētāji organizē “Pokemon Go” tikšanās, kopēji apstaigājot apkārtni un meklējot pokemonus. Augstākos līmeņos spēlētāji var apvienoties, lai iekarotu zāles. Šī spēle būtībā cilvēkiem sniedz iemeslu, lai iepazītos un vairāk laika pavadītu kopā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.