Foto no arhīva

Līdzīga, bet savādāka 13

Vispirms līdzības: ir pokemoni, kurus tu ķer. Ir zāļu vadoņi un citi treneri, ar kuriem vari cīnīties par slavu, prieku un mantu. Tu vari pielāgot arī sava spēles varoņa izskatu un vārdu. Sākotnēji tev palīdz un izsniedz pirmo pokemonu profesors – katrai ērai savs.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
“AstraZeneca” paziņo, ka tā ir sākusi savas Covid-19 vakcīnas izņemšanu no apgrozības visā pasaulē
Lasīt citas ziņas

Bez tā spēlē ir ieviestas pamatīgas pārmaiņas. Protams, veids, kā spēlētājs pārvietojas, ir atšķirīgs. Vecajās spēlēs tu vienkārši izmantoji kontrolieri, lai pārvietotos spēles pasaulē, kuru izveidojuši izstrādātāji. Taču “Pokemon Go” tu ceļo apkārt īstajā pasaulē un spēle izmanto tavu GPS un pulksteni, lai noteiktu tavu atrašanās vietu spēles kartē un izlemtu kāds pokemons parādīsies tev tuvumā (ūdens tuvumā – ūdens elementa pokemoni, naktī – spoka tipa, utt).

Tu vari apmeklēt arī “PokeStops”, kuri būtībā ir veikali, kuros vari nopirkt “Poke bumbas” un olas, no kurām izšķeļas pokemons. Ir pieejami arī dažādi aksesuāri pokemonu pievilināšanai un ne tikai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izklausās, ka cilvēki sāks vairāk laika pavadīt ceļojot pa reālo pasauli!

Lielākais mīnuss ir tālruņa baterijas patēriņš. Ja visu laiku ir ieslēgta šāda spēle, tas patiesi ātri var patērēt tava tālruņa enerģiju – jau ir pieejamas vairākas pamācības, kā spēlējot samazināt patēriņu. Lielākoties šī ir tikai agrīna tehnoloģiska problēma, kurām “uzlabotās realitātes” spēlēm ar laiku būs jāpārvar.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.