Foto – Shutterstock

Jauns Mēness 2

Laiks, kad dvēsele un līdz ar to organisms atrodas latentā, pasīvā stāvoklī. Ļaudis ir nekomunikabli, vairāk ierāvušies sevī. Šajā periodā labāk nenozīmēt kolektīvas tikšanās un svinības. Fiziskā plānā samazinās smadzeņu apgāde ar skābekli, palēninās nervu sistēmas reakcijas. Būtībā visi procesi noris slēpti, nerodot ārēju izpausmi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
Lasīt citas ziņas

Astrologi, kuri savas zināšanas mēdz pasniegt poētiski, intuitīvā līmenī, šo periodu saista ar pirmelementu Zemi, kas simbolizē matēriju. Dvēsele it kā atrodas matērijas gūstā. Taču, no otras puses, tas ir laiks, kad viss sākas. Tādēļ šo periodu saista arī ar jaunavīgo un neskarto grieķu dievieti Artemīdu – dievieti, kas simbolizē neskarto dabu. Dabai, tāpat kā dvēselei, šajā periodā jāpamostas, jāgūst impulss tālākai attīstībai.

Līdz ar to jauna Mēness periods slēpj sevī lielas potenciālas iespējas, kuras nepieciešams apzināt, lai viss turpmākais Mēness cikls būtu sekmīgs. Praktiskā darbā šajā laikā vairāk ieteicams nodarboties ar plānošanu, sākuma došanu turpmākajiem notikumiem.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.