Foto – Fotolia

Svari 0

Svari nepiedod sīkumainību attiecībā pret viņiem. Viņi ir no tiem cilvēkiem, kas neminstinās dot dāvanas, neprasot neko pretī, tāpēc alkatīgus cilvēkus Svari nepanes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Skorpioni cilvēkos ļoti ciena patiesīgumu un vēlmi kļūt labākiem. Viņi nepiedod dīkdieņiem, kuri dzīvo uz citu rēķina. Tāpat viņi nepiedod principialitātes trūkumu un necieņu.

Strēlnieks
Strēlnieki tāpat kā Dvīņi nespēj atrasties blakus tiem, ar kuriem nav kopējas sarunu tēmas. Viņi dzīve ir spilgtu emociju pilna, tāpēc viņi nepiedos pelēcību, skaudību un muļķību.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Mežāži cilvēkos neieredz slinkumu. Ja tavs slinkums radīs viņiem problēmas, tad piedošanu vari pat neprasīt. Tevi uz visiem laikiem izsvītros no to cilvēku saraksta, ar kuriem var iesaistīties jebkādās darīšanās.

Ūdensvīrs
Ūdensvīri nepiedod nepamatotu agresiju. Viņi ir mierīgi un var piedot gandrīz jebkuru pāridarījumu. Taču viņi necieš, kad viņiem vai kādam citam dara ļaunu vienkārši izklaides dēļ.

Zivis
Zivis necieš tos, kas tām norāda, ko darīt. Viņas nepiedod cilvēkiem, kuri izstāda viņu vājības vispārējai apskatei un joko par viņu trūkumiem. Kāds var piedot, bet ne Zivis.

Avots: “mirror-venus.ru”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.