Foto – Karīna Miezāja

Omlete ar spinātiem un jaunajām nātrītēm 0

Sastāvdaļas – 2 olas, sīpols, ķiploka daiviņa, sauja spinātu un nātru (nātres plaucētas), olīveļļa cepšanai, šķipsniņa sāls, malti melnie pipari, 2 ēdamkarotes piena vai ūdens, redīsi, dilles, lociņi, mikrozaļumi.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas sakuļ ar pienu, pievienojot sāli un maltus melnos piparus. Pannā uzkarsē ēdamkaroti eļļas, 2 – 3 min apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno spinātus, nātres un maisot pacep vēl 2 – 3 min. Pārlej olu masu, uzliek vāku, samazina liesmu un cep, līdz omlete paceļas. Pasniedz ar ripiņās sagrieztiem redīsiem un smalcinātiem zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.