Pankūku kabatiņas ar malto gaļu 7

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas pildījumam (3 pankūkām)
100 g jauktas maltās gaļas
100 g šampinjonu
1 sīpols
ķiploka daiviņa
šķipsniņa sāls
malti melnie pipari
eļļa cepšanai
svaigi zaļumi

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Vispirms sacep plānās pankūkas.

2. Uz pannas sakarsētā eļļā viegli apbrūnina mazos gabaliņos sasmalcinātu sīpolu. Pievieno malto gaļu, nedaudz apcep, tad pieber plānās šķēlītēs sagrieztas sēnes.
3. Visas sastāvdaļas cep, līdz gaļa ir gatava un no sēnēm iztvaikojis viss liekais šķidrums. Tad pannu noņem no plīts un masā iemaisa sīki sakapātu ķiploka daiviņu.
4. Pildījumu nedaudz atdzesē un liek uz iepriekš pagatavotām plānajām pankūkām.
5. Pankūku malas saloka tā, lai nekur ārpusē pildījums nebūtu redzams.
6. Pankūku kabatiņas liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep brūnas no abām pusēm, pasniedz ar krējumu un svaigiem zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.