Pankūku kabatiņas ar malto gaļu 0

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas pildījumam (3 pankūkām)
100 g jauktas maltās gaļas
100 g šampinjonu
1 sīpols
ķiploka daiviņa
šķipsniņa sāls
malti melnie pipari
eļļa cepšanai
svaigi zaļumi

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Vispirms sacep plānās pankūkas.

2. Uz pannas sakarsētā eļļā viegli apbrūnina mazos gabaliņos sasmalcinātu sīpolu. Pievieno malto gaļu, nedaudz apcep, tad pieber plānās šķēlītēs sagrieztas sēnes.
3. Visas sastāvdaļas cep, līdz gaļa ir gatava un no sēnēm iztvaikojis viss liekais šķidrums. Tad pannu noņem no plīts un masā iemaisa sīki sakapātu ķiploka daiviņu.
4. Pildījumu nedaudz atdzesē un liek uz iepriekš pagatavotām plānajām pankūkām.
5. Pankūku malas saloka tā, lai nekur ārpusē pildījums nebūtu redzams.
6. Pankūku kabatiņas liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep brūnas no abām pusēm, pasniedz ar krējumu un svaigiem zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.