Foto no http://www.udensparks.lv

Plānotie uzlabojumi 2


1. Atsākot nodarbību organizēšanu, komisija rosina nodrošināt ne vairāk kā 12 audzēkņu atrašanos vienā peldbaseina celiņā (ne vairāk kā viens bērns uz 5 m2), kā arī vismaz 2 atbilstoši kvalificētu personu klātbūtni peldēšanas nodarbībā. Būtiski, lai viena no personām būtu speciāli apmācīta pirmās palīdzības sniegšanā bērniem.

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 69
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā 3
Lasīt citas ziņas

2. Aprīkot visas telpas, kurās notiek jebkādas nodarbības, ar video novērošanas kamerām.

3. Pēc komisijas ierosinājuma Olimpiskā centra “Ventspils” mazajā peldbaseinā ir nepieciešams ierīkot sienu/vertikālu barjeru, kas nodalītu seklo baseina daļu no dziļās.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Visās telpās, kurās notiek nodarbības, izvietot materiālu ar vizualizācijām, kā rīkoties ārkārtas situācijās (kam zvanīt, kā sniegt pirmo palīdzību u.tml.).

5. Visiem instruktoriem uzdot 2 reizes gadā nokārtot NMPD Pirmās palīdzības apmācību eksāmenu.

6. Sadarbībā ar Latvijas Peldēšanas federāciju, izstrādāt jaunus iekšējās kārtības noteikumus bērnu un pieaugušo peldētapmācībām un baseina publiskajiem apmeklējumiem, kas ietvertu arī instruktoru/pasniedzēju skaitu attiecībā uz bērnu skaitu u.tml.

7. Mazajā baseinā izvietot dziļumu atzīmes ar bildēm/piktorgrammām, lai apmeklētājiem, t.sk. bērniem tās būtu uztveramas.

8. Lai gan peldēšanas nodarbību laikā tas varētu novērst bērnu uzmanību, turpmāk aizliegt aizvērt žalūzijas un balkona durvis, lai nodrošinātu iespēju vecākiem redzēt savus bērnus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.