„Gotiņa” ar kaņepju sēklām un lazdu riekstiem 0

„Lai konfektes un citi saldumi būtu garšīgāki, iesaku izmantot BIO produktus,” dod padomu šefpavārs.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Rezultāts: konfekšu skaits atkarīgs no pieejamo silikona formiņu lieluma.

Nepieciešams:
200 ml saldā krējuma
1 ēd.k. sviesta
150 g cukura
2 ēd.k. lazdu riekstu (veseli)
1 tējk. grauzdētu kaņepju sēklu
3 ēd.k. ūdens

Gatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Katlā ieber cukuru, pielej ūdeni un maisot vāra uz lēnas uguns, līdz cukurs karamelizējas.

Pie karameles pievieno saldo krējumu un ļauj vārīties, līdz masa sabiezē un kļūst gaiši brūna. Karamelei pievieno sviestu, kārtīgi samaisa un ļauj nedaudz pavārīties.

Kā pēdējo pievieno kaņepju sēklas ar lazdu riekstiem. Rūpīgi samaisa.

Masu lej silikona formiņās un atdzesē.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.