Zīlēšana “Kad es satikšu mīlestību” 1

Ņemiet piecas sarkanas papīra lapiņas 5×5 cm, uz vienas uzrakstiet “pavasaris”, uz otras – “vasara”, uz trešās – “rudens”, uz ceturtās – “ziema”, piekto lapiņu atstājiet tukšu. Sarullējiet visas lapiņas rullītī un ielieciet tukšā linu maisiņā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Didrihsones sekotāji viņai sagādājuši nepatīkamu pārsteigumu: “Es tiešām nezināju, ka kāds to var izdarīt…”
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
RAKSTA REDAKTORS
“Kad viņa piedzima, es uzreiz sapratu, ka kaut kas nav kārtībā” – 4 bērnu ģimeni no Jēkabpils neveiksmes vajā viena pēc otras 49
Lasīt citas ziņas

Paņemiet vēl piecas tikpat lielas lapiņas, tikai zaļā krāsā, un uz katras uzrakstiet pa gadaskaitlim – 2014, 2015, 2016, 2017, bet piekto atkal atstājiet tukšu. Arī sarullējiet lapiņas un ielieciet citā maisiņā.

Abus maisiņus nolieciet zem gultas naktī no 13. uz 14.februāri. No rīta no katra maisiņa izvelciet pa lapiņai un paskatieties, kas sanāca, – jūs noskaidrosiet, kurā gadā un kurā gadalaikā satiksiet savu mīlestību. Aplūkosim dažus iespējamos variantus:

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja uz vienas lapiņas būs gadaskaitlis, bet otra tukša, savu iemīļoto jūs satiksiet citā valstī, kur klimats būtiski atšķiras no mūsējā.

Ja būs rakstīts gadalaiks, bet gada lapiņa būs tukša, tuvāko četru gadu laikā jūs savu mīlestību nesatiksiet, bet tā atnāks pie jums vēlāk, piemēram, 2018.gadā vai 2020.gadā.

Ja abas lapiņas izrādās tukšas, tas nozīmē, ka mīlas jūtas jūs vēl tik ātri neapciemos. Varbūt jūs paši vēl neesat īsti gatavi mīlestībai un attiecībām ar pretējo dzimumu.

Nav vērts šajā zīlēšanā izmantot lapiņas ar mēnešiem un dienām, jo mīlestība neierodas stingri pēc grafika. Mīlestība ir mīkla. Gaidiet!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.