Foto: PEXELS

1. nakšatra (13. – 27. aprīlis) 0

Ašvini (13. – 27. aprīlis)
Dzīvnieka simbols – Zirgs
Debesu pārvaldnieks – Norietošais Mēness Mezgls jeb Ketu – Pūķa Aste

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Nakšatra Ašvini ir saistīta ar dievišķo, labvēlīgi ietekmējošo zvaigzni “Šeratans”. Tās nosaukums ir tulkojams kā “jātnieki”. Šīs zvaigznes ietekmē viss dzīvais izjūt lielu nepieciešamību kustēties. “Šeratanu” saista ar laimi, brīnumiem, rītausmas gaismu un zirga ratiem. Tā cilvēkus apvelta ar prasmi labi saprast citus, ar valdzinājumu, popularitāti, eleganci, tieksmi uz rotaslietām.
Cilvēki – Ašvini – ir atvērti pasaulei; viņi ir sabiedriski un tiecas sasniegt sabiedrības atzinību, kā arī būt veiksmīgi. Visas viņu rīcības galvenais virzītājmotīvs ir tiekšanās uz jauninājumiem. Tomēr darbībām, kustībām, domu apmaiņām, kuras tā patīk Ašvini, skaidra mērķa bieži vien nav, un tas viņus pakļauj zināmai ievainojamībai.
Šo cilvēku ideāls – brīvība. Pieradināt viņus mīlestībā praktiski nav iespējams. Par ceļabiedru dzīvē viņi meklē cilvēku, kurš spētu saprast šos centienus un kuram pašam patīk piedzīvojumi, avantūras un citas līdzīgas aktivitātes. Ja pretējā dzimuma pārstāvis tāds nav, Ašvini nepieļaus viņa tuvošanos sev. Turklāt, – nepieciešams, lai viņu partneriem būtu bagāta iekšējā pasaule. Viņiem patiešām nepieciešami nevainojamāki par pašiem ceļabiedri dzīvē, jo šīs zvaigžņu kopas pārstāvjiem piemīt pārlieka neatkarība un nespēja veidot attiecības.
Ašvini ir ļoti jūtīgi un kaislīgi, un tāpēc viņu mīlestība ir vienkārši lieliska. Viņi bieži vien pilnībā ļaujas savu vēlmju varai un ir iniciatori tuvībai. Indijā viņiem ir ārkārtīgi seksuālu un nenogurdināmu mīlētāju reputācija.
Vislabākā saderība Ašvini ir ar Briežmātīti (Anuradha), Pūķi (Rohini), Čūsku (Mrigašira), Pērtiķi (Purva Ašadha) un Pērtiķmātīti (Šravana).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.