Receptes / Zupas
            Foto: Shutterstock
    Ķiršu tomātu zupa ar saldo krējumu un tīģergarnelēm 0
Šī recepte ir patiešām vienkārša, tajā pašā laikā – pareizi pagatavots šīs ēdiens ir līdzvērtīgs tādam, ko tu varētu pasūtīt labā zupu restorānā.
Sastāvdaļas
- Ķiršu tomātiņi – 8 gab.
 - Tomātu pasta – 1 mazais iepakojums (burciņa)
 - Saldais krējums – 200 ml
 - Tīģergarneles – 300 grami
 - Sāls, pipari – pēc garšas
 - Ūdens – 200 ml
 - Sviests – gatavošanai
 
Pagatavošana
- Mazliet sālītā ūdenī pievieno tomātu pastu, visu kārtīgi samaisa un uzkarsē katliņā.
 - Uzvāra, taču nevāra ilgi (līdz sāk burbuļot).
 - Pēc tam pievieno ķiršu tomātiņus, saldo krējumu un uz lēnas uguns vāra vēl 2-3 minūtes.
 - Tikmēr pannā uzkarsē sviestu un apcep tīģergarneles.
 - Noņem zupu no karstuma un sablenderē visu viendabīgā masā. Pagaršo – ja nepieciešams, pievieno vēl piparus un sāli.
 - Tad zupai pievieno tīģergarneles. Zupa gatava baudīšanai!