Receptes / Zupas

Foto: Shutterstock

Ķiršu tomātu zupa ar saldo krējumu un tīģergarnelēm 0

Šī recepte ir patiešām vienkārša, tajā pašā laikā – pareizi pagatavots šīs ēdiens ir līdzvērtīgs tādam, ko tu varētu pasūtīt labā zupu restorānā.

Sastāvdaļas

  • Ķiršu tomātiņi – 8 gab.
  • Tomātu pasta – 1 mazais iepakojums (burciņa)
  • Saldais krējums – 200 ml
  • Tīģergarneles – 300 grami
  • Sāls, pipari – pēc garšas
  • Ūdens – 200 ml
  • Sviests – gatavošanai

Pagatavošana

  1. Mazliet sālītā ūdenī pievieno tomātu pastu, visu kārtīgi samaisa un uzkarsē katliņā.
  2. Uzvāra, taču nevāra ilgi (līdz sāk burbuļot).
  3. Pēc tam pievieno ķiršu tomātiņus, saldo krējumu un uz lēnas uguns vāra vēl 2-3 minūtes.
  4. Tikmēr pannā uzkarsē sviestu un apcep tīģergarneles.
  5. Noņem zupu no karstuma un sablenderē visu viendabīgā masā. Pagaršo – ja nepieciešams, pievieno vēl piparus un sāli.
  6. Tad zupai pievieno tīģergarneles. Zupa gatava baudīšanai!