Publicitātes foto

Rīsu un kokospiena pudiņš – desertiņš veģetāriešiem 0

Cilvēkiem, kas neēd gaļu, jeb veģetāriešiem nereti ir krietni sarežģītāk izdomāt jaunas ierosmes gardām maltītēm. Tāpēc šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā receptes veģetāriešiem, kas rosinās jaunas maltītes pagatavošanai.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Lasīt citas ziņas

Apaļgraudu rīsi – 80 g
Brūnais cukurs – 1 ēdamk.
Kokosa piens – 120 ml
Citrona sula – 1 ēdamk.

Dekoram
Pūdercukurs –1 ēdamk.
Svaigas ogas pēc izvēles – 2 saujas

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Noskalo rīsus.
2. Sakarsē cepeškrāsni līdz 160 °C.
3. Uzvāra kokosa pienu kopā ar cukuru un citrona sulu.
4. Rīsus ber pudiņa trauciņos līdz pusei.
5. Rīsiem virsū lej uzvārīto kokosa pienu, tā, lai tas nosedz rīsus 1 cm.
6. Liek virsū vāciņu un cep cepeškrāsnī 15 – 20 minūtes.
7. Kad gatavs, noņem vāciņu, uzber pūdercukuru. Ja cepeškrāsns atbalsta grila funkciju, ieslēdz un nedaudz apdedzina pūdercukuru.
8. Pudiņu pasniedz ar svaigām ogām.

Ieteikums!
Pagatavo rīsu pudiņu, izmantojot citus citrusaugļus, cukura vietā liec medu vai bērzu, kļavu sīrupu!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.