AFP/LETA

Sevastova šosezon lēnām, bet nepārprotami veic kāpumu pasaules rangā. Gadu viņa uzsāka 34.pozīcijā, februārī pēc Dubaijas turnīra pirmoreiz iekļuva starp 25 labākajām, bet tagad tikusi arī divdesmitniekā. Tiesa, katrs nākamais kāpiens rangā Sevastovai būs grūts, jo no 18.pozīcijā esošās Kiki Bertensas viņu tagad šķir 230 punkti, bet 17.pozīcija ir 475 WTA ranga punktu attālumā. 0

Sevastova un Beka savā starpā līdz šim bija tikušās divas reizes, abos mačos uzvarot vācietei. Pirms pieciem gadiem Beka liepājnieci uzvarēja Versmoldā notikušajā ITF 50 000 sērijas turnīra finālā, bet pērn Latvijas tenisiste ar 6-2, 6-0 tika sagrauta Bostades WTA “International” tenisa turnīra otrajā kārtā.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 24
Lasīt citas ziņas

Beka karjeras laikā uzvarējusi divos WTA turnīros, iepriekšējo titulu izcīnot 2015.gadā. Viņa ir 2012.gada Francijas atklātā čempionāta junioru turnīra uzvarētāja.

Sevastova māla sezonu aizvada ļoti veiksmīgi un 14 mačos guvusi desmit panākumus, turklāt pēdējos divos turnīros uzvarējusi četras ranga labākā divdesmitnieka tenisistes. Tikmēr Beka uz māla seguma aizvadījusi septiņus vienspēļu mačus, kuros cietusi piecus zaudējumus. Šosezon viņas labākais sasniegums ir Budapeštas WTA “International” sērijas turnīra ceturtdaļfināls.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pērn Francijas atklātajā čempionātā Sevastova apstājās otrajā kārtā, bet Beka aizkļuva vienu kārtu tālāk. Sevastova “Grand Slam” turnīros starp izliktajām tenisistēm iekļuvusi otro reizi karjerā, kas nozīmē, ka pirmajos divos mačos nebūs jātiekas ar citām izliktajām tenisistēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.