Gredzenveida Saules aptumsums 1. septembrī. 14

Aptumsums būs redzams Atlantijas okeāna austrumos, Gabonā, Kongo, Kongo demokrātiskajā republikā, Tanzānijā, Mozambikā, Madagaskarā un Indijas okeānā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā”
Zinātnieki apstiprinājuši! Alkohols mērenās devās ir labvēlīgs vecākiem cilvēkiem 45
Kokteilis
Zviedrijas policija atklāj, par ko tiks izvirzītas apsūdzības no Eirovīzijas diskvalificētajam Nīderlandes māksliniekam 33
Lasīt citas ziņas

Aptumsuma daļējā fāze redzama Atlantijas okeānā, Āfrikā, Arābijas pussalā un Indijas okeānā.

Aptumsuma maksimums plkst. 12:06:54 (pēc Latvijas laika) Tanzānijā, netālu no robežas ar Mozambiku, kur gredzenveida fāzes ilgums būs 3m05,6s.

Latvijā aptumsums nebūs redzams.

Pusēnas Mēness aptumsums 16. septembrī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Aptumsums būs redzams Eiropā, Āfrikā, Āzijā, Indijas okeānā un Austrālijā.

Aptumsuma maksimums plkst. 21:54:17 (pēc Latvijas laika), kad pusēnas fāzes lielums būs 0,908 – tātad Mēness pilnībā neieies Zemes pusēnā.

Tas nozīmē, ka Mēness diska satumsums vienā malā būs ļoti grūti pamanāms.

Aptumsuma gaita Latvijā:
pusēnas fāzes sākums – 19:55;
maksimālās fāzes (0,908) brīdis – 21:54;
pusēnas fāzes beigas – 23:54.

“Aptumsumi jau kopš sendienām iezīmējas kā karmiskās pretestības laiks, tādēļ šajā laikā bizness vai nu pelnīti iet no rokas, vai ir maksimāli piepildīts ar dažādiem šķēršļiem. Šajā laikā ar jebkuru darbību, tēlaini sakot, pamatīgi piepildām karmas trauku. Viss ir sakāpināts, sabiezinātas dzīves krāsas ikvienam atbilstoši individuālajam horoskopam. Ja neesi pārliecināts, ko dari, tad nedari neko! Par vienu gan var padomāt, – kā tikt vaļā no nejēdzīgiem ieradumiem, piemēram, smēķēšanas. Pastāv virkne iespēju, kā palīdzēt sev, lai ar mazākiem enerģijas zudumiem un harmoniskāku attīstību nodzīvotu aptumsumu periodu, par ko plaši klāstīts http://www.astrologi.lv,” skaidro Astrologi.lv veidotājs.

Saules aptumsuma enerģija ietekmē veselības stāvokli, pastiprina hroniskās kaites. Kā norāda Astrologi.lv, jāievēro mērenība dzīves stilā, nedrīkst pārēsties, nav vēlams lietot alkoholu, pārmērīgi sportot. Uz līdzsvarotu cilvēku psihi Saules aptumsums nekādu ietekmi neatstās, taču jārēķinās, ka var nākties saskarties ar mazāk nosvērtām personībām.

Reklāma
Reklāma

Saules aptumsuma laikā Mēness bloķē Saules gaismu, tādējādi samazinot tās spēku. Cilvēki var zaudēt reputāciju vai arī tikt nostādīti cieņu aizskarošās, pazemojošās situācijās. Aptumsumi var nest līdzi negaidītas pārmaiņas jebkurās lietās, tādēļ tas nav veiksmīgs laiks

Aptumsuma enerģētika izteikti ir sajūtama vismaz trīs dienas pirms un trīs dienas pēc to kulminācijas brīža. Kā norāda Astrologi.lv, Mēness aptumsums skars sadzīves sfēru, emocionālo jomu, zemapziņu, dvēseli un spēju adaptēties, provocēs ķildas, skandālus, dvēseliskas nesaskaņas, izraisīs neapzinātas bailes, fobijas, diskomforta izjūtu. Tādēļ pirms Mēness aptumsuma jānodarbojas ar dvēseles, ķermeņa un mītnes attīrīšanu. Jāatceras, ka jebkurai darbībai, kas veikta Mēness aptumsuma laikā, ir grūti labojamas sekas.

Sīkāk par dažādiem padomiem, ko darīt aptumsuma laikā, var iepazīties, twitter kontā @Astrologilv, kā arī Astrologi.lv

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.