Turku zirņu sautējums ar zaļajām pākšu pupiņām
 0

Kā gatavot?

Turku zirņus mērcē 12 stundas, vāra mīkstus. Brokoļus un ziedkāpostus katru atsevišķi uz brīdi iemērc karstā ūdenī, lai pazūd rūgtenā piegarša. Pastinaku un burkānus notīra, sagriež un kopā ar atkausētām pupiņām apcep dziļā pannā. Pievieno brokoļus un ziedkāpostus, turpina cept. Beigās pievieno vārītus turku zirņus. Sagrieztus sīpolus, ķiplokus, ziedkāpostus un sarīvētus burkānus vāra pienā, sablenderē. Šo mērci lej pāri turku zirņu un dārzeņu sautējumam, brīdi pasautē. Pieber melno sezamu, čili piparus, sāli, melnos piparus, mazliet karija.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Asinsspiediens atkal uzkāpis? Noteikti apēdi kādu no šiem 9 produktiem – no tiem noteikti jāizvairās
Elle uz zemes: virs Eiropas nostiprinājies nāvējošs karstuma kupols. Kā tas ietekmēs laikapstākļus?
Kokteilis
Vīrieši ir kā traki pēc sievietēm, kuras bez aizķeršanās var atbildēt uz šiem 6 jautājumiem 1
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Kamadena” šefpavārs Pauls Kišuro.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.