Linda Sīlīte
Linda Sīlīte
Foto – Valdis Semjonovs

Spējam novērtēt 0

Sākot ražošanu, Linda daudz braukāja pa tirdziņiem un iepazīstināja ar savām nūdelēm gandrīz ikvienu pircēju, taču tagad to ir tik daudz, ka ar katru aprunāties pietrūkst laika.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
“Gustavo ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patrisha tērētas marionetes!” Ainārs Mielavs velta skarbus vārdus radošajiem kolēģiem 2
TV24
“Te gan cilvēks ir fantastisks! Nu ir pamodies no letarģiska miega!” Jaunups sašutis par Levita viedokli jautājumā par LTV priekšvēlēšanu debatēm krievu valodā
Lasīt citas ziņas

– Nebūtu pareizi produktus vienkārši ielikt veikalu plauktos un gaidīt, ka nopirks. Par tiem ir jāstāsta, – uzskata saimniece. – Joprojām regulāri dodos uz pilsētu svētkiem un gadatirgu Brīvdabas muzejā. Publisko pasākumu nozīmi nekad nevar pamanīt uzreiz, piemēram, reiz “Riga Food” izstādē bija samērā maz apmeklētāju, bet pēc pāris mēnešiem sākām sadarbību ar izplatītājiem, kuri toreiz bija iegādājušies mūsu nūdeles.

Šovasar viņas gatavoto lazanju varēja baudīt “Dinner in the Sky” apmeklētāji. Pavāri, kuri strādājuši ar “Michelin” zvaigznēm godalgotos restorānos, tieši “EkoMako” lazanju atzina par piemērotāko viesiem pusdienās virs Rīgas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kaut gan makaronu gatavošana ir diezgan darbietilpīga, Linda to iesaka pamēģināt katrai saimniecei. Īpaši atraktīva un jauka ir kopīga darbošanās skolās, bērnudārzos, tautas namos un citur. Nūdeļu ražotājai tagad bieži nākas iesaistīties šādos pasākumos un dalīties savā pieredzē.

– Skatoties, cik mazie aizrautīgi darbojas ar miltiem, rodas sajūta, ka mēs spējam novērtēt labas lietas. Turklāt pēdējā laikā attīstījusies ēšanas kultūra – cilvēki vēlas nevis vienkārši paēst, bet baudīt. Esmu lepna, ka man ir iespēja sniegt šo prieku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.