Daiņa Bušmaņa foto

Velsas pīrāgs
 0

SASTĀVDAĻAS 400 g liellopa filejas, 200 g baraviku, 50 g šķiņķa, 250 g kārtainās mīklas, 3 olu dzeltenumi, 50 g sinepju, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Liellopa fileju iesāla un iepiparo. Liek uz uzkarsētas pannas un olīveļļā no visām pusēm apcep. Sagrieztas baravikas, kam pievienots sāls un pipari, apcep uz pannas. Uz pārtikas plēves citu pie citas izklāj Parmas šķiņķa šķēles. Pāri klāj cepto baraviku masu, tajā ietin liellopa fileju. Izveltnē mīklu, malas apziež ar olas dzeltenumu un tajā ietin satīto fileju. Vēlreiz apziež ar olas dzeltenumu, iegriež, pārkaisa ar sāli. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 līdz 15 min.

Gatavaoja Jūrmalas restorāna “Laivas” šefpavārs Jānis Eislers

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.