Foto no povar.ru

Zemeņu želejas uzkalniņš. Nav izstāstāms, cik garšīgi! Fotorecepte 1

Maiga zemeņu želeja kopā ar svaigu zemeņu gabaliņiem… – neviens pret to nespēj būt vienaldzīgs…

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

(4 porcijām)

3 glāzes zemeņu

1,5 glāzes karsta ūdens

0,5 glāze uzvārīta un atdzesēta ūdens

0,5 glāze cukura

1 ēdamkarote želatīna

Veselam
Kā saprast, ka tev melo: FIB aģents norāda uz 9 pazīmēm, kuras var skaidri redzēt
8 indīgi augļi un dārzeņi, kas var radīt nopietnas veselības problēmas. Starp tiem arī tādi, ko mēs ēdam teju katru dienu
Putins ķeras pie pēdējā salmiņa! Tagad skolnieces var nopelnīt naudu jaunam telefonam, paliekot stāvoklī 3
Lasīt citas ziņas

1. Notīra zemenes, nosusina. Iemaisa želatīnu vēsā ūdenī. Pusi zemeņu liek formiņās. Ja ogas ir lielas, tās sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Sīki sagriež atlikušās zemenes un izspiež sulu no tām. Liek zemenes katliņā, ielej ūdeni un uzvāra. Vāra 5 minūtes.

3. Izberž masu caur sietu un pievieno sulu kopā ar cukuru un želatīna maisījumu. Uzsilda, lai želatīns izšķīdinās. taču neuzvāra līdz galam. Noslēdz uguni un atvēsina līdz istabas temperatūrai.

4. Liek formiņās un – ledusskapī. Lai gatavo želeju izņemtu, formiņas liek karstā ūdenī uz 2-3 sekundēm, pēc tam trauciņu apgriež otrādi. Rotā pēc vēlēšanās un gaumes.

Recepte no povar.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.