Foto – Shutterstock

Zivju salāti ar sieru. Recepte no mūzikas skolotāja Gata Burvja repertuāra 0

Sastāvdaļas
• 6 vārītas olas
• 1–2 sīpoli
• 200–250 g siera
• 2 kārbiņas skumbrijas savā sulā
• Spilvas Provansas majonēze
• lociņi

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vārītās olas un sieru sarīvē, skumbriju savā sulā ar dakšiņu saspaida, lai nav lielos gabalos. Stikla traukā kārto zivju salātu sastāvdaļas. Vispirms liek sarīvētus olu baltumus, tad sarīvēto sieru, pārklāj ar majonēzi. Pēc tam seko smalki sagriezts sīpols, skumbrija savā sulā, uz tās – olu dzeltenumi. Nobeidz ar majonēzi.

Uz nakti noliek vēsā vietā, vislabāk – ledusskapī. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sīki sagrieztiem lociņiem. Ja nevēlas tik treknu, var gatavot skābā krējuma un majonēzes mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.