Foto – Aija Geida

Ābolu gredzeni mīklā 0

Ābolus nomizo un izdobj sēklotni, pēc tam sagriež 5 mm biezos gredzenos. Gatavo mīklu. Kviešu miltos ieberž mīkstu sviestu. Olām atdala dzeltenumus un sajauc ar kviešu miltiem, pielej gaišo alu. Visu samaisa un atstāj uz 30 minūtēm. Olas baltumus saputo stingrās putās un iecilā mīklā. Tai jābūt vidēji šķidrai, pilošai. Ābolu gredzenus iemērc mīklā un cep karstā eļļā, līdz zeltaini brūni. Apkaisa ar pūdercukuru, kam piejaukta šķipsniņa malta kanēļa.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

! Var cept arī ziemas bumbierus un persiku šķēlītes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.